• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

Fysisk trener til A-laget

Vetle Dalberg er engasjert som fysisk trener for a-laget i perioden mot sesongstart for GET-ligaen 19/20.

Vetle er utdannet i idrettsvitenskap ved NTNU i Trondheim, med bacheloroppgave om "ishockeytalentet" og ferdighetsutvikling i norsk ishockey.

Ved siden av studiene ved NTNU arbeidet han som trener ved Strinda Toppidrett ishockey i Trondheim og var samtidig hovedtrener for Nidaros U16 (2001-kullet), som tok sølvmedaljer i NM denne sesongen.

Vetle har også mange sesonger bak seg som trener for aldersbestemte lag i Manglerud Star og har også jobbet som fysisk coach for ishockey, basket og håndballspillere hos Oslo Idrettssenter i flere år.

Som spiller har Vetle gode meritter med aldersbestemte lag i Manglerud Star. 3 NM gull, 2 seriegull, samt flere sølv og bronsemedaljer fra NM og serie. Han rakk også noen seriekamper for Grüner sitt A-lag i 2014 før skøytene ble lagt på hylla pga skader.

Vi er godt fornøyd med jobben Vetle gjorde med a-laget i fjor sommer og det er derfor svært gledelig at ny avtale er på plass. Vi har også en intensjonsavtale om å videreføre engasjementet til å gjelde hele sesongen 19/20.