• Hovedpartnere

Partnere

Grüner-Gjøvik 071023

Sist lagene møttes var i sesongoppkjøringen og treningskamp i Fjellhallen. Vi tok vi en knapp 3-2 seier der og det var en viss spenning knyttet til seriekampen lørdag kveld på Dælenenga etter en "enkel" sesonginnledning mot Ski og spesielt Hasle Løren. Vi er det dominerende laget i kampen og kommer til mange skudd, hele 15-8 i første periode men kun 1 mål. Gjøvik utligner i andre periode og går videre opp i en 1-2 ledelse. Denne varer imidlertidig i kun 12 sekunder da Tjus Koblar utligner til 2-2. Tredje periode er lenge jevnspilt og det er først i undertallsspill vi får satt en puck bak en god målvakt hos Gjøvik når Nico Olsvik kommer alene mot mål og enkelt vipper pucken opp i hjørnet. Gjøvik kjemper for en utligning og tar ut keeper på slutten. Eirik Lavik setter 4-2 i åpen kasse.

Gledelig også at Grüner-fostrede Oliver Tufte Langland får sin offisielle A-lagsdebut for moderklubben i denne kampen. Oliver spiller til daglig for VIF-U20 og er en av spillerne som er i "utlåns-poolen" mellom klubbene.

Førstkommende onsdag er det ny kamp mellom lagene i Fjellhallen på Gjøvik.