• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Søndag Søn 6 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lørdag Lør 12 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Tirsdag Tir 29 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar

JOBBE I GRÜNER ISHOCKEY?

Vil du bidra i et engasjerende og utviklende idrettsmiljø? Vi søker materialassistent.

Grüner Ishockey spiller på øverste nivå i norsk ishockey, i Fjordkraftligaen. Grüner har som målsetting og ambisjon om å være en klubb som utvikler unge spillere i norsk ishockey. Vi har etablert en treningshverdag med god treningskultur og faste rammer for våre unge spillere.

De siste års materialforvalter Axel Meyer flytter hjem til Hamar og må "legge opp" og vi ser derfor etter hans etterfølger. En ressursperson som kan legge forholdene til rette for spillergruppa og støtte opp rundt øverig lagledelse. Det er en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver og i tillegg blir du en del av et veldig godt og inkluderende miljø.

Vi ser etter en som kan bidra med;

Utstyrslogistikk;_ Vedlikehold og oppfølging av spillernes utstyr Trenings – og kampforberedelser; Sliping av skøyter, Vask av treningstøy/utstyr Holde orden i garderobe

Arbeidstid og mengde; Primært ettermiddager og kamper på kveldstid, men det er også endel arbeidsoppgaver som kan gjøres på dagtid. Full opplæring! Er du interessert i en uforpliktende prat om et mulig samarbeid? Ta kontakt med oss!

Trond Erik Larsen Daglig leder Grüner Ishockey TLF: 90102231 Epost: [email protected]