• Hovedsponsorer

    Partnere

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lørdag Lør 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Søndag Søn 3 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Søndag Søn 17 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lørdag Lør 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lørdag Lør 30 November Nov
Torsdag Tor 5 Desember Des
I dag 7 Desember Des
Torsdag Tor 19 Desember Des
Lørdag Lør 21 Desember Des
Lørdag Lør 28 Desember Des
Søndag Søn 29 Desember Des
Søndag Søn 5 Januar Jan
Torsdag Tor 9 Januar Jan
Lørdag Lør 11 Januar Jan
Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb

Rystet norgesmesterne

(Grüner - Frisk Asker 2-3 (0-1, 2-1, 0-1): Grüner var minutter fra å ta poeng mot de regjerende norgesmesterne.

For en match de 327 tilskuerne i Grünerhallen skulle bli vitne til mot Frisk Asker en torsdag kveld i oktober. Matchen starter med et kjempeskudd som Dahlberg redder, men etter det tok Frisk Asker litt mer føring i kampen.

Victor Michael Björkung setter kveldens første for Frisk Asker som tar ledelsen når det er spilt 2:55 av den første perioden. Etter scoringa blir det en jevnere kamp, hvor det blir mye kriging, og man går inn til den første pausen med 0-1 og 6-10 i skuddstatistikken.

Vinner midtperioden
Powerplay skulle bli et nøkkelord for Grüner denne kvelden. Når det er spilt 4:47 blir Nicolay Andresen sendt i utvisningsboksen for holding, og i det påfølgende powerplayet utligner Grüner til 1-1 ved Rolf Thomas Aastad assistert av Vojtech Zounek og Krister Evensen.

To og et halvt minutt senere blir Fredrik Lystad Jacobsen sendt i utvisningsboksen for hooking, og nok en gang skal Grüner ta maks vare på overtallet sitt. Kristian Kucera setter pucken i krysset bak Dahlberg, assistert av Jesper Öhrvall og Håvard Steen.

Litt over ett minutt senere utligner Frisk Asker ved Anders Bastiansen og vi var like langt når den andre pausen kom. 2-2.

Tett og jevn tredjeperiode
Den siste perioden blir en meget tett og jevn batalje mellom to lag som virkelig ville krige for poengene. Det blir en del utvisninger, men ingen av lagene får uttelling i overtallet.

Så rett før slutt, det er 3:30 igjen av perioden, det står 2-2 og Grüner er i ferd med å bli første lag som tar poeng mot den regjerende norgesmesteren. Alexandre Lavoie fyrer av et skudd som virker å være helt ufarlig, men den spretter i vantet og rett foran Mikkel Wik, som har spilt en fantastisk match, som blir sjanseløs når Hampus Gustafsson fyrer et direkteskudd fra returen i vantet, og gir Frisk Asker en 2-3-ledelse med 3:30 igjen å spille.

Det ville seg ikke denne kvelden, men Grüner rystet norgesmesteren.

— Vi gjør en kjempekamp
En som var stolt over lagets prestasjon etter kampen var assisterende kaptein Håvard Steen.

— Dette var veldig bra. Vi følger gameplanen helt. I tillegg har vi en veldig god keeper. Mikkel Wik gjør en kjempekamp, og foran han gjør resten av oss en kjempejobb med å gå ned i blokkering, og i tillegg var special teams på i dag med to mål i powerplay.

Å ryste en regjerende norgesmester gir viktig selvtillit inn mot en viktig kamp mot Stjernen.

— Selvfølgelig gir dette selvtillit. Selvtilliten på alle blir mye større når vi ser vi kan være på høyde med norgesmesterne. I Fredrikstad blir det kriging hele veien. Det blir en tøff kamp, og jeg tror dem (Stjernen red. anm.) er like sugne på poeng som oss, sier Håvard Steen til GrunerHockey.no

Kampstatistikk finner du på HockeyLive