• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Grüner
GRU

Tung aften på Jordal Amfi

(Vålerenga - Grüner 6-2): Vålerenga inviterte til åpningsfest av nye Jordal Amfi, og sendte oss tomhendte hjem til Grünerløkka.

Det var klart for siste kamp før landslagssamlingen, hvor vår egen Petter Birkheim Andersen skal være med, men det ble ikke den kampen man ønsket før en to ukers pause.

Første periode var riktignok meget jevnspilt, og Grüner var hakket hvassere periodevis, men det var Vålerenga som åpnet best da Tobias Lindström ga hjemmelaget ledelsen foran hjemmefansen.

Midtperioden ble blytung for gutta i hvitt og lilla for kvelden. Jørgen Karterud, Calle Spaberg Olsen, Mathis Olimb og Magnus Brekke Henriksen satte hver sin scoring for hjemmelaget som sørget for 5-0 før siste periode.

I den tredje perioden var våre gutter i gang igjen. Mika Partanen ga hjemmelaget riktignok 6-0, men Joachim Sommer Nielsen og Charlie Björlin sørget for at vi vant den siste perioden før landslagspausen. Forhåpentligvis drar man med seg den godfølelsen på slutten inn i pausen og er klare for Sparta når de kommer til Grünerløkka den 18. november.

Boxscore