• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Storhamar
STO

Nære mot Storhamar

(Grüner - Storhamar 1-2): Etter to målløse perioder mot Storhamar, kom nesten sluttspurten som kunne reddet poeng.

Grüner med massevis av selvtillit etter 5-1 mot MS sist kamp tok i mot Storhamar som på sin side slo Frisk Asker 5-2. Nok en gang viser hjemmelaget at man har noe på gang med denne gjengen, og man er nære å ta poeng mot en av de store lagene i Fjordkraftligaen. Etter overtidsseier mot Lillehammer, poeng mot Oilers og 5-1 mot MS så skulle det bare mangle at man gikk ut på hjemmeisen med selvtillit og troa på at alt er mulig.

Det var dog gjestene som fikk det første målet. En meget innholdsfattig første periode endte med at Storhamar fikk et meget sent powerplay som de utnyttet til det fulle med å ta ledelsen ved Eskild Bakke Olsen med fem sekunder igjen i perioden.

Midtperioden er det faktisk ikke verdt å nevne engang. Par utvisninger på Storhamar, men målløs og ganske sjansefattig med 8-9 i skudd.

Tredje periode ble vesentlig mer underholdende og spennende. Dessverre tok det bare 49 sekunder før Eskild Bakke Olsen var på plass på ny for å gi bortelaget litt pusterom. Grüner begynte å jage etter en redusering, men den kom ikke før det gjenstod fem og et halvt minutt igjen ved Joakim Aarseth Opsahl.

Til tross for flere gode muligheter på tampen, blant annet et par svære etter man tok ut Papillon, så ville ikke Viktor Kokman ha spillerforlengelse og stengte buret. Storhamar får alle tre poengene.

Neste kamp for Grüners del er førstkommende lørdag mot Frisk Asker i Grünerhallen kl. 16:00.

BOXSCORE