• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Frisk Asker
FRI

Tap i målfest

(Grüner - Frisk Asker 4-7): To lag som bydde opp til skikkelig lørdagsfest på Grünerløkka.

Frisk Asker tok turen til Grünerløkka denne lørdags ettermiddagen, og tok dessverre med seg alle poengene hjem til Asker. Målfest, dommer i fokus og mye utvisninger var det de oppmøtte i Grünerhallen fikk servert.

Det startet med at Frisk Asker gikk opp i en tidlig 2-0-ledelse etter scoringer av Nevelainen og Granholm, mens Tim Robin Johnsgård reduserte for våres del i et powerplay. Dessverre økte Frisk Asker til 3-1 like før pausen.

Midtperioden ble mye bedre for de i sort og lilla. Gustaf Berling scoret to mål, men Frisk Asker fikk med seg en scoring i et powerplay som gjorde at stillingen var 3-4 til den andre pausen. Grüner skulle dog starte tredje periode med fem mot tre, og det skulle bli uttelling.

For Gustaf Berling scoret sitt tredje for kvelden, og med det sikret seg Grüners første hat-trick for sesongen, men Frisk Asker bet godt fra seg på slutten. Dommer kom i fokus, men i Grüner-leieren var man mer oppgitt over å ha gitt bort to mål man selv følte ikke hadde vært nødvendig tidligere i kampen. Det ble iallfall 4-7 til Frisk Asker.

Boxscore.