• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Grüner
GRU

Seiret mot Lillehammer

(Lillehammer - Grüner 2-3 EOT): Vi måtte inn i vår fjerde OT for sesongen, men denne gang gikk det vår vei.

Vi dro nordover for å besøke OL-byen Lillehammer søndag ettermiddag. Etter en god bortekamp mot Sparta sist, så hadde gutta håp om å fortsette den trenden søndag kveld, og det kan man si skjedde.

Det var en god første periode av gutta fra Løkka. Mange sjanser, men det ble ingen mål på noen av lagene. Det var i midtperioden kampen virkelig tok seg opp. Christoffer Gozzi ga oss ledelsen i powerplay midtveis i perioden, men Emil Nyhus utlignet for hjemmelaget bare et minutt senere.

2-1-målet til Lillehammer kunne ikke vært bedre timet for hjemmelaget. Pucken rakk såvidt å gå over streken før klokka viste 40:00, så målet ble stående etter videosjekk.

I tredje periode jakter vi utligning, men det vil seg ikke. Par utvisninger til begge lag som ikke ender i noe som helst. Petter Birkheim Andersen bestemmer seg så for å ta med pucken selv inn i Lillehammers sone og smeller til, pucken går forbi Dackell og utligningen var et faktum. Det holdt ut periode, som betød den fjerde spilleforlengelsen for sesongen, og det første poenget mot Lillehammer siden opprykket.

I tre mot tre starter Lillehammer klart best, men Trym Auren finner sin kaptein og Gozzi setter inn sin andre for kvelden og sikrer oss to poeng i Lillehammer.

Boxscore