Borte
Grüner
GRU

Bare nesten i Sarpsborg

(Sparta - Grüner 3-2): Vi hang godt med mot Sparta, men det ville seg ikke mot særpingene.

Ny kamp mot Sparta, denne gang i Sarpsborg. Guttene fra Grünerløkka hadde kommet fra et bittert straffetap mot Ringerike, og var gira på tre poeng i Østfold. Det ville seg dessverre ikke denne gang.

Sebastian Christiansen ga hjemmelaget ledelsen etter 7:58, mens Niklas Roest økte til 2-0 i overtall etter 13:43. Etter at Sparta gikk opp til 2-0 så våknet guttene i hvitt for aftenen. Charlie Björlin reduserte til 1-2 bare minutter senere, mens Jonathan Lafjell Ed satte inn utligningen bare tre minutter ut i midtperioden.

Det var mest som skjedde i tredje periode denne gang. Sparta måtte ri av en 2+2, mens vi fikk et straffeslag som ble reddet av en meget god Normann i Sparta-buret. Sekunder senere ga Lundberg hjemmelaget ledelsen igjen, og med flere gode muligheter, ville ikke Normann la seg slå igjen, så kampen ebbet ut til 3-2.

Quentin Papillon ble kåret til Grüners beste med sine 31 redninger og 91% redningsprosent.

SPARTA - GRÜNER 3-2 [Boxscore]

Skuddstatistikk: 34-28

Utvisningsminutter: 14-10