• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Ringerike
RIN

Nytt straffetap i Grünerhallen

(Grüner - Ringerike 1-2 etter straffer): Metallstanga og en god keeper hindret Grüner-gutta fra å innkassere tre poeng lørdag ettermiddag.

Det var duket for en av de viktigste kampene på programmet, hjemme mot Ringerike. I dag var det en skikkelig sekspoenger, men etter poengdeling ved fulltid og ett ekstra poeng til Ringerike etter straffer så er det litt på stedet hvil i kampen om sluttspillsplassen.

Kampen kunne ikke fått en dårligere start for hjemmelaget. En lagstraff på grunn av for mange spillere på isen gjorde at Eriksson kunne gi Ringerike en tidlig ledelse i Grünerhallen. Bare tre minutter senere kjører Grüner-gutta en superrask kontring hvor Vetle Salsten finner Marius Carho Hansen som finner Mattias Brenne Halvorsen foran kassa og setter inn enkelt 1-1.

Resten av kampen endte faktisk målløst, men det var flere muligheter begge vei med en skuddstatistikk på 32-29, men Grüner var nærmest på flere situasjoner, blant annet én i tverrligger og en i stolpen. Det ville seg ikke i ettermiddag.

Neste kamp er borte mot Sparta Sarpsborg på torsdag, mens neste hjemmekamp er 21. oktober mot Stavanger Oilers.

BOXSCORE FRA KAMPEN