• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Søndag Søn 23 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Tirsdag Tir 1 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Lørdag Lør 26 November Nov
Tirsdag Tir 29 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Vålerenga
VIF

Håper på støtte mot Vålerenga

Nicolai Eliesen og Sander Frøberg har begge en fortid i Vålerenga, nå håper de at Grünerløkka kommer og gir dem støtte mot byrivalen.

Torsdag kveld kl 19:00 droppes pucken i Grünerhallen for sesongens første byderby mot Vålerenga. Dette har vist seg å være noen meget spennende og jevne kamper de siste sesongene, og de to mest minnerike er nok 5-1-seieren i vår første sesong oppe og da man scoret tidenes første mål i nye Jordal Amfi. Nå kommer et Vålerenga som ikke har fått den starten de selv ønsket og møter et Grüner-lag som har slått godt fra seg i det siste, og er i god form.

I Grüner-stallen finner man mange spillere med en fortid i Vålerenga, to av dem er Nicolai Eliesen og Sander Frøberg. Sistnevnte sier selv at det ikke er noen ekstra følelser å spille mot gamleklubben.

– Har jo en fortid der, spilte der i to år, men det har ingen betydning for hvordan jeg skal spille. Det har ingen ekstra følelser, det vil jeg ikke si.

- Er det ekstra deilig å slå dem?

– Ja, absolutt. Det hadde vært veldig digg å fått en seier mot dem, og gitt dem en ordentlig match.

Nicolai Eliesen kjenner nok mer på følelsene rundt denne kampen skal vi tro han selv, og han gleder seg til stemningen som vil være i Grünerhallen med hjemmefansen mot Klanen.

– Det blir veldig spennende. Det er jo min moderklubb, har jo spilt der i alle mine år. Kom til Grüner i fjor, det blir noe spesielt men gleder meg veldig. Det betyr mye faktisk. Det kan jo hende noen av dem (Klanen red. anm.) også kommer for å se oss siden vi er eks Vålerenga-spillere.

Sak fortsetter under bilde

Er det én ting begge to håper er det nettopp at du kjære leser kommer på kamp. Vi kan nå fylle arenaen igjen, og vise at det ikke skal være enkelt å komme til Grünerløkka for å spille hockey.

– Det har mye å si, det gir oss ekstra energi. Man tar jo i det lille ekstra som trengs, også er det jo alltid deilig å ha noen på tribunen som er der for å støtte oss da. I dag (Stjernen-kampen red. anm) så var det veldig bra, får håpe på enda fler mot Vålerenga, sier Frøberg.

Eliesen på sin side håper også flere av de unge i klubben kommer på kamp, med drakt, slår litt på ruta og gir dem energien som trengs for å slå Vålerenga.

– Man føler når det er trykk og når folk støtter deg. Vi ser jo når det kommer yngre lag med drakter, det betyr mye for oss. Når de yngre slår litt på ruta og sånn. Vi vil jo være gode rollemodeller for dem.

Når det kommer til selve kampen tror Eliesen at det er fifty-fifty før pucken droppes.

– Det blir en spennende kamp, vi skal gi dem god kamp. Det kan svinge begge veier, vi så jo i det i dag mot serielederen. Alt kan skje. Vi må gjøre det litt enklere, gå på løse pucker og gjøre jobben. Det er en fin gjeng nå, og vi spiller som om vi har spilt sammen i flere år.