• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Søndag Søn 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Vålerenga
VIF

Tap i byderbyet

(Grüner - Vålerenga 2-5): Det ble ingen scoringer i fem mot fem, men Vålerenga kan dra østover med tre poeng.

Det var duket for en hockeyfets på Grünerløkka. Vålerenga kom på besøk til sesongens andre byderby for våres del. Vi slo Manglerud sist. Denne gang skulle det bli hakket vanskeligere, men med en meget god Quentin Papillon i buret så øynet man håp om poeng.

Første perioden var meget dominert av gjestene som vant skuddstatistikken 17-2, men det stod 0-0 til den første pausen. Midtperioden derimot ble litt mer målrik. Sundberg ga bortelaget ledelsen, før Olsen økte til 2-0. Begge mål i overtall. Joachim Sommer Nielsen sørget for håp om poeng da han sendte avgårde et skudd fra blå i overtall som gikk bak Breivold i Vålerenga-buret.

Det var tredje periode som ble mest målrik, og dessverre for vår del ikke riktig vei. Det var en liten Vålerenga-dominans, men etter ca tretten minutter ut i tredje periode fikk man et overtallspill. Man rakk å få to ganske store sjanser, før man selv fikk en utvisning og Vålerenga punkterte kampen i fire mot fire, og økte like etter til 4-1 da de fikk overtallet.

Vetle Salsten åpnet scoringskontoen sin for Grüner med en fin styring i vårt neste overtall. Med tre sekunder igjen økte VIF til 5-2 i nok et overtall.

– Deilig at det løsnet

Vetle Salsten fulgte i sin brors fotspor da han kom til Grüner før årets sesong, og i dag kom sesongens og hans første scoring i Fjordkraftligaen. Det føltes godt skal vi tro han selv.

– Det er utrolig deilig at det endelig løsnet. Jeg føler at jeg har hatt mine sjanser, men så har det ikke villet seg, også har det kanskje gått litt i hodet mitt. Du får litt mer selvtillit og mindre vekt på skuldrene når den første går inn.

Som nevnt fulgte han i sin brors fotspor. Håvard Salsten var i Grüner en liten stund, og viste seg å være en meget spennende ung spiller. Nå håper selvsagt Vetle at han er nestemann i Salsten-familien som kan vise seg fram i Norges øverste divisjon.

– Jeg håper jeg kan være med å bidra, men det er mitt første år i toppligaen. Så jeg vet ikke om man skal forvente altfor mye av meg, men selvfølgelig håper man at man er med å bidrar.

Slik oppsummerte han kampen mot Vålerenga.

– Det var tungt, og man blir ofte sittende fast i egen sone. Det er litt sånn vi spiller også. Vi kommer på kontringer og vi kan score flere mål her. Litt uflyt når vi får powerplay, men så får vi utvisning slik at dem får 3-1 i stedet. Det skjer ikke på lørdag, lover han

PS: Videointervju med Quentin Papillon kommer enten senere ikveld eller i morgen.