• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Lillehammer
LIL

Kjempet tappert mot Lillehammer

(Grüner - Lillehammer 1-3): Guttene på Grünerløkka viste noe helt annet lørdag ettermiddag enn torsdag mot Ringerike, men det holdt ikke helt inn til poeng mot et meget godt Lillehammer-lag.

Grüner var hjemme igjen i Grünerhallen foran 203 tilskuere etter tapet på Hønefoss torsdag. Guttene hadde en helt annen giv og selvtillit enn det vi så på torsdag, og viste i dag hva som bor i dem på en god dag.

Første periode var relativt jevnspilt med fem skudd til Grüner og ni til Lillehammer. Ingen scoringer og én utvisning gjør at det ikke er stort å skrive hjem om fra den første perioden.

Midtperioden ble mer interessant. Christoffer Gozzi, årets kaptein, fikk sin første scoring i Grüner-drakta. Det var spilt nesten 8 minutter i andre periode da Björlin og Sommer Nielsen fant Gozzi som rundet keeper og ga hjemmelaget ledelsen.

Saken fortsetter under videoen

Ledelsen holdt man i underkant av ti minutter da Frank Gymer utlignet for gjestene. Det var det siste nevneverdig som skjedde i midtperioden.

Tredje periode fikk en tung start da Spencer Humphries ga Lillehammer ledelsen 2-1 tidlig. Vi kom nære en utligning, men Frank Gymer økte til 3-1 med fem minutter igjen og Lillehammer holdt unna. ,

Neste hjemmekamp er torsdag 23. september kl 19:00 mot Manglerud/Star, men før det skal gutta til Stavanger for å møte Oilers.