SPA

Tap i åpningskampen

Sesongen er endelig i gang, men gutta fikk ikke den starten man ønsket på forhånd.

Grüner - Sparta 1-4 (1-1, 0-1, 0-2)

Vi er endelig i gang med Fjordkraftligaen i sesongen 2021/2022. Sparta Sarpsborg tok turen til Grünerløkka, ogo det skulle ikke ta lang tid før Morten Elveruds menn tok ledelsen.

Joachim Sommer Nielsen satte inn en enkel retur fra Spartas sisteskanse etter skudd fra Tobias Skuterud.

Resten av perioden var relativt jevnspilt, og Grüner-gutta fikk vist seg frem både defensivt og offensivt, men dessverre etter litt rot i bakre rekker fikk Sparta sin utligning.

Midtperioden starter med et tidlig powerplay som vi ikke klarer å utnytte, mens vi rir av et undertall noen minutter senere. Men når vi nærmer oss halvspilt midtperiode så får Sparta nok et powerplay som de tar vare på, riktignok av den billige sorten.

Resten av midtperioden blir mest kjørt av Sparta, som ikke klarer å utnytte et overtall helt på tampen.

Tredje periode kom veldig tregt i gang. Faktisk ble det ikke registrert et eneste skudd på mål på de første seks minuttene. Grüner fikk de tre første skudda i perioden, men uten uttelling.

Når det er igjen fem minutter av perioden, så gir Grüner pucken vekk for lett i egen sone som Sparta utnytter til det fulle når de øker sin ledelse til 3-1.

Helt på tampen tar Grüner ut keeper i jakten på en redusering, men Sparta får satt 4-1 i det åpne buret, og dermed ble det tap i sesongåpninga.