• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Narvik
NAR

Seier som smakte

Den gode sesongstarten fortsetter etter 3-1 mot Narvik lørdag kveld.

Vi har fått en meget god sesongstart tross seks kamper på rad borte. Så langt har man kapret med seg syv poeng på syv kamper, sist sesong hadde man tre poeng på samme tidspunkt.

Håvard Salsten, Leo Johansen Halmrast og Christoffer Larssen Berger scoret målene som senket Narvik lørdag kveld, og som sendte oss opp på en syvendeplass på tabellen. Håvard Salsten og Leo Johansen Halmrast forteller om dynamikken mellom dem selv, og Morten Elverud tar en kort oppsummering på starten så langt i videoene under.

Håvard Salsten ble kåret til banens beste mot Narvik. Han assisterte på scoringen til Leo Johansen Halmrast, og scoret selv etter pass fra nevnte Halmrast. To unggutter som spilte løkkehockey på Løkka.

– Det sitter bra, det er deilig å kommer inn for Trym Auren som også har gjort det bra med meg og Erik Lindhagen. At han fortsetter der Trym slapp er veldig bra, føler at kjemien vår sitter etter at vi har spilt sammen på junior og diverse samlinger, så det er deilig at det sitter med en gang.

Leo Johansen Halmrast har ikke vært lenge i Grüner, men har allerede satt spor. 17-åringen spiller uredd, byr på seg selv og viser seg frem som et stort talent som vil gi mye glede i Grünerhallen i tiden fremover.

– Det er alltid kult å score, uansett hvordan eller hvor det er. Kommer inn fra siden, bra pasning av Salsten, og trekker meg inn å skyter, og da går den inn. Det er digg. Det funker bra sammen, det var noe jeg tenkte på da jeg kom over at det kan bli bra (kjemien med Salsten jour. anm.).

Morten Elverud var godt fornøyd med kampen mot Narvik, blant annet mener han førsteperioden er årsbeste. Samt at han er imponert over hvordan gutta kom seg etter en svak midtperiode. En skikkelig lagseier.

– Først og fremst vil jeg si det er en skikkelig lagseier. I dag kriget alle sammen. Så er det morsomt å slippe de løs (de unge jour. anm.), de skøyter bra og prøver på ting. De har en frihet innenfor en struktur som de holder seg innenfor, det er veldig morsomt å se. De blir bare bedre for hver dag som går.