• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Grüner
GRU

Derbydrama på Manglerud

(Manglerud - Grüner 6-5 e.o): Det ble en dramatisk kamp i Manglerudhallen torsdag kveld.

Kampen mellom Manglerud Star og Grüner i den andre runden av 2020/2021-sesongen vil ikke bli glemt med det første for noen som så på den. Det var drama fra første minutt til siste slutt.

Det var Manglerud som kom best i gang. Joachim Hermansen og Jesper Öhrvall ga hjemmelaget 2-0 i den første perioden, mens Robin Haglund Mathisen økte til 3-0. Men så våknet gutta fra Løkka.

Christoffer Larssen Berger reduserte først til 3-1, så Carl Wassenius til 3-2, før Håkon Nilsen ga hjemmelaget 4-2. Sekunder senere reduserte Sean-Michel Sunnqvist igjen, og man går inn til tredje periode med 4-3 til Manglerud.

Emil Frøshaug setter den første når det gjenstår tre minutter, og kampen ser ferdig ut, men så bestemmer Trym Auren seg for å fyre, og gutten har et godt skudd som går forbi Lars Haugen i Manglerud-målet med 2:25 igjen, før Carl Wassenius på dramatisk vis utligner med bare 57 sekunder igjen. Kampen går til spilleforlengelse.

Vi spiller powerplay da spilleforlengelsen starter, men uten uttelling, men så skjer det noe som ble skjebnesvangert for Grüner. Et bytte som gjør at dommer dømmer for mange spillere på isen, og Håkon Nilsen setter 6-5 i overtallet.

– Dro for å bryte en barriere
Hovedtrener Morten Elverud var godt fornøyd med mye han så etter kampen, og kan endelig innkassere et poeng på bortebane i den øverste divisjonen.

– Vi dro til Manglerud for å bryte en barriere, og den kan vi nå sjekke av. Vi skal være godt fornøyd med prestasjonen vår, men er litt misfornøyd med disiplinen i første periode. Vi står i krigen på 0-3, kommer tilbake og viser en lagmoral som det står respekt av, sier han.

Det ble mye overtall på Grüner i denne kampen, Manglerud endte opp med 65 utvisningsminutter totalt, de fleste i midtperioden.

– Vi må bli mer effektive i overtallet.Men dette kan nok skyldes lite kamptrening som nevnt før kampen, ikke fått øvd oss mot eliteseriemotstand, men vi er gode fem mot fem, og tvinger Manglerud til å ta en del utvisninger. Det tar vi med oss.

Da Emil Frøshaug setter 5-3 med tre minutter igjen er det lett å falle sammen, men Grüner kom seg tilbake og klarte 5-5 etter full tid.

– På 5-3 er ikke kampen over, alt kan skje, sier vi til hverandre. Så går Auren og skyter oss inn i kampen igjen, og da er vi tilbake i krigsmodus. En meget frekk scoring av Wassenius gjør at vi får med oss noe. Hadde vi hatt dårlig lagmoral hadde det ikke vært mangel på unnskyldninger for å gi opp i dag, men vi ga ikke opp.

Som nevnt var ikke Elverud fornøyd med disiplinen i første periode, men i resten av kampen var han godt fornøyd. Spesielt når Manglerud tar en del utvisninger, og det er lett å bli like aggressive selv.

– Når vi er konsentrerte og foksuerte er vi gode, vi kom nok litt under huden på dem og klarte å holde oss rolig selv. Det er veldig imponerende under en kamp. Det er lett å gjøre det første, men ikke det andre. Det er sterkt å snu disiplinen slik vi gjorde fra første til andre periode midt i en kamp.