• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

JOBBE I GRÜNER ISHOCKEY?

Vil du bidra i et engasjerende og utviklende idrettsmiljø? Vi søker materialassistent.

Grüner Ishockey spiller på øverste nivå i norsk ishockey, i Fjordkraftligaen. Grüner har som målsetting og ambisjon om å være en klubb som utvikler unge spillere i norsk ishockey. Vi har etablert en treningshverdag med god treningskultur og faste rammer for våre unge spillere.

De siste års materialforvalter Axel Meyer flytter hjem til Hamar og må "legge opp" og vi ser derfor etter hans etterfølger. En ressursperson som kan legge forholdene til rette for spillergruppa og støtte opp rundt øverig lagledelse. Det er en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver og i tillegg blir du en del av et veldig godt og inkluderende miljø.

Vi ser etter en som kan bidra med;

Utstyrslogistikk;_ Vedlikehold og oppfølging av spillernes utstyr Trenings – og kampforberedelser; Sliping av skøyter, Vask av treningstøy/utstyr Holde orden i garderobe

Arbeidstid og mengde; Primært ettermiddager og kamper på kveldstid, men det er også endel arbeidsoppgaver som kan gjøres på dagtid. Full opplæring! Er du interessert i en uforpliktende prat om et mulig samarbeid? Ta kontakt med oss!

Trond Erik Larsen Daglig leder Grüner Ishockey TLF: 90102231 Epost: [email protected]