• Hovedpartnere

Partnere

Seier i byderbyet

(Grüner - Manglerud 3-2 (1-0, 1-0, 1-2): Endelig skulle det lykkes for Grüner-gutta. Etter å ha vært nære mot Frisk Asker, Lillehammer og Narvik kom det endelig en trepoenger til Grünerløkka.

Det var en jevnspilt kamp i Grünerhallen lørdag ettermiddag. Skuddstatistikken viste til slutt 18-32 favør Manglerud, men ingen følte dette var et ran.

Det var vår nysignering Marius Carho Hansen som satte inn ledelsen 1-0 etter 17:500 i 1. periode. Han kom også fra Manglerud tidligere denne uka. Se hva han sa om kampen i forkant her.

Herman Sagfossen økte ledelsen i midtperioden på straffeslag etter 19:29.

I tredje periode ble det litt mer målrikt. Manglerud utnyttet overtallspillet de ble tildelt i forkant av den andre pausen. Tobias Skuterud ga Grüner 3-1 med mindre enn fem minutter igjen, men det ble nerver helt inn da MS reudserte med 1:19 igjen.

Det holdt ut, og tre poeng ble igjen i Grünerhallen.

Kampstatistikk finner du her

Mikkel Wik hadde for øvrig en redningsprosent på 93,8%. Hør hva han hadde å si om kampen her.

Sean-Michel Sunnqvist ble bokført med +2 og én assist i kveld, og spilte desidert mest med sine 33:05. Hør hans tanker om seieren i byderbyet her.