• Hovedpartnere

    Partnere

Åpningskamp mot Sparta Sarpsborg

Vi sesongåpner i Grünerhallen mot bronsjekandidat Sparta. Ifølge flere ekspert-tips er det et topptippet Spartalag som møter oss i sesongens første kamp.

Årets utgave av Grüner er et godt sammensatt lag. Vi har en god backoppsetning og en solid målvakt i franske Quentin Papillon. På løpersiden er det flere unge spillere som denne sesongen skal ta videre steg i sin utvikling; de skal få ansvar og de skal ta ansvar, sammen med de eldre mer rutinerte spillerne i laget. Laget har stor tro på at hardt arbeid, en solid treningshverdag og god disiplin gjør en sluttspillplass høyst oppnåelig.

Sparta har hatt en resultatmessig god sesongoppkjøring hvor deres importer tilsynelatende ser ut til å innfri forventningene. Laget tippes og prates høyt opp på tabellen av hockey-eksperter rundt om. Målvakten Jake Paterson, backen Marcus Fagerudd samt løperne Emil Lundberg og Daniel Olsson Trkulja skal ta laget tll nye høyder denne sesongen.
Spennende blir det også å følge med på Håvard Salstens retur til Grünerhallen og kamp mot gamle lagkamerater. Og ikke minst kamp mot sin tvillingbror Vetle som nå spiller for Grüner.

Vi ønsker Sparta velkommen til sesongåpning på Dælenenga.