Borte
Grüner
GRU

Tapte i Jordal Amfi

(Vålerenga - Grüner 4-1): Men vi fikk æren av å score tidenes første mål i nye Jordal Amfi.

Det var duket for åpning av Vålerengas nye storstue Jordal Amfi, og som da Jordal Amfi fikk tak for første gang, var det vi som var motstander i den første kampen.

Kampen kunne også ikke fått en bedre start for Grüner, kledd i hvitt og lilla for kvelden. Vålerengas Axel Willian Magnus Eidstedt pådro seg en utvinsing etter 1:10, og Carl Wassenius benyttet seg av overtallet til å sette tidenes første scoring i nye Jordal Amfi, en meget vakker sådan.

Midtveis i perioden utlignet Vålerenga ved Jonas Oppøyen, som også ble resultatet til den første pausen.

Vi kom ikke opp på det samme nivået i fem mot fem som mot Manglerud, og Vålerenga scoret to i midtperioden og en i siste periode for å fastsette resultatet til 4-1.

VårtOslo kåret Grüners beste spiller til å være Joachim Sommer Nielsen.

VÅLERENGA - GRÜNER 4-1
0-1 PP1: Carl Wassenius (Christoffer Larssen Berger, Joachim Sommer Nielsen) 02:00
1-1 EQ: Jonas Oppøyen 08:45
2-1 EQ: Jonas Oppøyen 23:00
3-1 EQ: Tobias Lindström 25:53
4-1 EQ: Colin Spaberg Olsen 50:18