• Hovedpartnere

    Partnere

Joachim Sommer Nielsen kåret til månedens spiller

Boger Media har kåret månedens Grüner-spiller for september.

Denne sesongen kårer Boger Media i samarbeid med Grüner Ishockey kampens beste Grüner-spiller i hver hjemmekamp. Denne spilleren vil motta et gavekort på kr. 500,- fra Clas Ohlson

I tillegg til dette vil Boger Media hver måned kåre en månedens spiller. Premien er et gavekort på kr. 1.000 fra Carlings.

– Månedens spiller vil være den spilleren som samlet sett har stått fram. Kåringen behøver ikke ha noen sammenheng med tidligere kåringer av banens beste, sier eier og daglig leder i Boger Media, Christian Øivindsønn Boger.

Septembers spiller: Joachim Sommer Nielsen

Seriestarten har vært preget av et tøft kampprogram, skader og sykdom og bare en seier. Likevel har det vært positive tegn i lagets spill.

For september har valget på månedens spiller til slutt blitt back- og assistentkaptein Joachim Sommer Nielsen.

– Joachim har i sesongstarten virkelig fått vist hva som bor i han som hockeyspiller. Med både mål og assists, samt et imponerende forsvarsarbeid og mye istid, er han et naturlig valg, sier Boger.

Han innrømmer likevel at valget ikke var lett.

– Det er flere spillere som virkelig har vist seg fram i serieåpningen. Både Quentin Papillon og William Mäkinen ga Sommer Nielsen hard kamp om prisen, understreker Boger.