• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lørdag Lør 12 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Tirsdag Tir 29 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Søndag Søn 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Søndag Søn 23 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Tirsdag Tir 1 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov

Tapte på straffer mot Stjernen

(Grüner - Stjernen 2-3 etter straffer): Stjernen kom raskt ut i Grünerhallen, men gutta i sort og lilla kjempet seg til et poeng mot serielederen.

Vi har blitt vant med å ta ledelsen i kamper i det siste, men i dag var det et heltent Fredrikstad-lag som kom til Grünerløkka for å bevise hvorfor de er serieleder for øyeblikket. Brace og Heier sørget for en tidlig 2-0-ledelse til gutta i hvitt og rødt.

Det var en meget jevnspilt første periode totaltsett, for Grüner kom mer og mer til utover i perioden. Gustaf Berling reduserte bare minutter etter Heier hadde gitt bortelaget 2-0, og det skapte en gnist i hjemmelaget som var farlig frempå noen ganger.

Midtperioden var litt av en kontrast. Stjernen viser muskler gjennom hele perioden, men de klarer ikke å komme seg forbi Quentin Papillon i Grüner-buret. I motsatt ende av banen så er det Gustaf Berling som igjen er frempå og utligner til 2-2.

Tredje periode var ganske like midtperioden, men igjen en målløs periode av Stjernen, og en målløs periode av Grüner gjør at det blir spilleforlengelse. I spilleforlengelsen starter Stjernen med én mann mer enn Grüner, men man rir av stormen og det ebber ut i ingenting.

Det går til sesongens første straffeslagskonkurranse for våres del, men dessverre for oss ender det med 2-0 til Stjernen som dermed får med seg ekstrapoenget til plankebyen.

– Kjennes godt å score mål

Gustaf Berling var fornøyd med å ha scoret to mål i kveldens kamp, men han skulle gjerne sett at klubben dro hjem alle poengene.

– Vi skal ikke være fornøyd med bare et poeng. Vi må gå ut for å vinne, ikke bare være fornøyd med ett poeng. Vi skal alltid gå ut for å vinne, men det er et steg i riktig retning.

Berling scoret også i forrige kamp, og har nå tre mål totalt. Formen og selvtilliten er på plass for svensken.

– Fikk den første forrige gang, som er veldig godt, fordi man får litt selvtillit og da blir det lettere å ta det neste skuddet og få det neste målet. Det føles godt å score og være med å bidra.

Hva som er grunnen til at det har lugget litt offensivt så forteller han at det har handlet om kjemi, en kjemi de nå har funnet.

– Vi har ikke helt riktig truffet den kjemien i våre rekker, så vi har mikset litt på rekkene for å finne det. Det kjennes godt ut nå med Frøberg og Hermanrud så kan vi bygge videre på det, skape mer målpoeng sammen.

Torsdag kveld kommer Vålerenga til Grünerhallen til et skikkelig Osloderby. Gustaf Berling har selv spilt og tapt med Vålerenga i Grünerhallen, han ser frem til å gjøre det like vanskelig for Kenneth Larsens gutter igjen.

– - Dem er storebror, dem er det store laget, men det er ikke bare å komme hit til Grünerhallen, husker da vi tapte jo 5-1 rett før vi stengte ned. Vi skal gjøre det vanskelig for dem.