• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

Målvakt med landslagserfaring klar for Grüner.

Målvakt med landslagserfaring klar for Grüner.

Franske Quentin Papillon har signert kontrakt med Grüner og spill i Fjordkraftligaen sesongen 21/22.

Franske Quentin Papillon har signert kontrakt med Grüner og spill i Fjordkraftligaen sesongen 21/22. Quentin har gått gradene fra junior- til seniorhockey i storklubben Rouen hvor han har blitt godt skolert. Han debuterte i franske Eliteserien Ligue Magnus for Rouen tilbake i 15/16-sesongen og har fått med seg 2 franske mesterskap, samt 1 mesterskap i IIHF’s Continental Cup. Utlån til nivå2 har vært en del av utviklingsstigen, og spesielt i 18/19-sesongen leverte han solid for klubben Caen og ble av 2.ligaens trenere valgt inn på sesongens All Star Team. Foran 19/20-sesongen gikk han på utlån til Mulhouse og har nå spilt for dem i 2 sesonger i Ligue Magnus. Mulhouse som klubb har noen likheter med Grüner i forhold til at klubben satser på unge spillere og utvikling. I likhet med oss er de også de på nedre halvdel av tabellen og er virkelig «på jobb» hver kampkveld, hvor lagets målvakt har svært aktive kamper. Quentin har vist seg å håndtere dette mesterlig. I 19/20 mottok han prisen som Beste Unge Spiller i Ligue Magnus (Jean-Pierre Graff Trophy) og etter årets sesong 20/21 ble han kåret til «Beste Målvakt» i Ligue Magnus (Jean Ferrand Trophy)

Han har holdt et høyt nivå i hjemlig liga og har derfor fått Internasjonal erfaring med spill på franske U18-, U20- og A-landslaget. Quentin deltok nylig med A-landslaget på den IIHF-arrangerte cupen «BEAT COVID-19» og er med stor sannsynlighet med i Frankrikes OL-kvalifisering i Riga i august.

Den franske 24-åringen ønsket seg nå ny erfaring med nye impulser og utfordringer. Det gleder oss stort at Quentin, i samråd med sin agent og rådgivere, valgte spill i Fjordkraftligaen med Grüner.

En solid og ikke minst spennende signering er endelig klar!

Quentin Papillon [https://www.eliteprospects.com/player/163764/quentin-papillon]

/Trond-Erik Larsen Daglig leder Mobil 90 10 22 31