• Hovedpartnere

    Partnere

Målvakt med landslagserfaring klar for Grüner.

Målvakt med landslagserfaring klar for Grüner.

Franske Quentin Papillon har signert kontrakt med Grüner og spill i Fjordkraftligaen sesongen 21/22.

Franske Quentin Papillon har signert kontrakt med Grüner og spill i Fjordkraftligaen sesongen 21/22. Quentin har gått gradene fra junior- til seniorhockey i storklubben Rouen hvor han har blitt godt skolert. Han debuterte i franske Eliteserien Ligue Magnus for Rouen tilbake i 15/16-sesongen og har fått med seg 2 franske mesterskap, samt 1 mesterskap i IIHF’s Continental Cup. Utlån til nivå2 har vært en del av utviklingsstigen, og spesielt i 18/19-sesongen leverte han solid for klubben Caen og ble av 2.ligaens trenere valgt inn på sesongens All Star Team. Foran 19/20-sesongen gikk han på utlån til Mulhouse og har nå spilt for dem i 2 sesonger i Ligue Magnus. Mulhouse som klubb har noen likheter med Grüner i forhold til at klubben satser på unge spillere og utvikling. I likhet med oss er de også de på nedre halvdel av tabellen og er virkelig «på jobb» hver kampkveld, hvor lagets målvakt har svært aktive kamper. Quentin har vist seg å håndtere dette mesterlig. I 19/20 mottok han prisen som Beste Unge Spiller i Ligue Magnus (Jean-Pierre Graff Trophy) og etter årets sesong 20/21 ble han kåret til «Beste Målvakt» i Ligue Magnus (Jean Ferrand Trophy)

Han har holdt et høyt nivå i hjemlig liga og har derfor fått Internasjonal erfaring med spill på franske U18-, U20- og A-landslaget. Quentin deltok nylig med A-landslaget på den IIHF-arrangerte cupen «BEAT COVID-19» og er med stor sannsynlighet med i Frankrikes OL-kvalifisering i Riga i august.

Den franske 24-åringen ønsket seg nå ny erfaring med nye impulser og utfordringer. Det gleder oss stort at Quentin, i samråd med sin agent og rådgivere, valgte spill i Fjordkraftligaen med Grüner.

En solid og ikke minst spennende signering er endelig klar!

Quentin Papillon [https://www.eliteprospects.com/player/163764/quentin-papillon]

/Trond-Erik Larsen Daglig leder Mobil 90 10 22 31