• Hovedpartnere

Partnere

Midtperioden ødela

(Grüner - Stjernen 2-4 (2-0, 0-4, 0-0): Etter en pangstart på kampen, så ble kampen rotet bort i midtperioden.

For de fremmøtte i Grünerhallen denne torsdagskvelden kunne ikke kampen fått en bedre start. Robin Olsen-Syversen kommer fremover etter 1:21, skyter, og jubler, men dommer vinker videre. Senere ble målet godkjent via video.

Sekunder senere øker Kristian Kucera til 2-0 etter assist av Jesper Öhrvall og Marius Carho Hansen. 2-0 før to minutter er spilt.

Stjernen skulle få en scoring, men den ble etter video annullert for goalie interference.

Tapte kampen i midtperioden
Når lagene kommer ut etter de første tyve, så ser Stjernen ut som et helt nytt lag. De har fått fart på skøytene, og skaper enormt mye. Skuddstatistikken endte opp med 5-26 favør Stjernen i midtperioden alene.

O'Brien, Christoffer, Ciampini og Coatta setter alle hver sin, og sørger for at det Stjernen går inn i tredje periode med en 4-2-ledelse.

Tredje periode er man tilbake til samme type som den første, mye skudd fra begge. Både første og tredje periode ender med en skuddstatistikk som sier 10-10. Tredje periode ender riktignok 0-0, og Stjernen får med seg alle poengene fra Grünerløkka.