• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Søndag Søn 6 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lørdag Lør 12 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Tirsdag Tir 29 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Frisk Asker
FRI

Tap i målfest

(Grüner - Frisk Asker 4-7): To lag som bydde opp til skikkelig lørdagsfest på Grünerløkka.

Frisk Asker tok turen til Grünerløkka denne lørdags ettermiddagen, og tok dessverre med seg alle poengene hjem til Asker. Målfest, dommer i fokus og mye utvisninger var det de oppmøtte i Grünerhallen fikk servert.

Det startet med at Frisk Asker gikk opp i en tidlig 2-0-ledelse etter scoringer av Nevelainen og Granholm, mens Tim Robin Johnsgård reduserte for våres del i et powerplay. Dessverre økte Frisk Asker til 3-1 like før pausen.

Midtperioden ble mye bedre for de i sort og lilla. Gustaf Berling scoret to mål, men Frisk Asker fikk med seg en scoring i et powerplay som gjorde at stillingen var 3-4 til den andre pausen. Grüner skulle dog starte tredje periode med fem mot tre, og det skulle bli uttelling.

For Gustaf Berling scoret sitt tredje for kvelden, og med det sikret seg Grüners første hat-trick for sesongen, men Frisk Asker bet godt fra seg på slutten. Dommer kom i fokus, men i Grüner-leieren var man mer oppgitt over å ha gitt bort to mål man selv følte ikke hadde vært nødvendig tidligere i kampen. Det ble iallfall 4-7 til Frisk Asker.

Boxscore.