• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Søndag Søn 23 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Tirsdag Tir 1 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Lørdag Lør 26 November Nov
Tirsdag Tir 29 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Stavanger
STA

OT-tap mot Oilers igjen

(Grüner - Stavanger Oilers 2-3 EOT): Det lå an til tre poeng mot Oilers, men så kom en omdiskutert scoring som forlenget kampen.

Det var duket for ny kamp på Grünerløkka da Stavanger Oilers gjestet hovedstaden. Etter to poeng i Lillehammer sist, var det et selvsikkert Grüner-lag som garantert håpte på seier mot Oilers torsdag kveld.

Dessverre var det Oilers som kom best i gang. Den første perioden var generelt laber, og mest dominert av gjestene, og det første målet kom først etter kampens første utvisning. Tim Robin Johnsgård måtte sitte for hekting, og Bordson satte inn 0-1. De siste to minuttene av perioden hadde man et overtallsspill som dessverre endte uten scoring.

Midtperioden ble stor for Grüners del. Det skulle ta litt tid før målet kom, men etter midtveist av midtperioden så utlignet Petter Birkheim Andersen. Han ble assistert av Christoffer Gozzi og Marius Carho Hansen. Bare sekunder senere får Grüner et straffeslag som sistnevnte skal ta, og han setter pucken i mål. På 23 sekunder var kampen snudd favør Grüner.

Tredje periode så ut til å ebbe ut til tre poeng for Grüner, men så utlignet Dan Kissel på en måte som gjorde at dommerene måtte dobbelsjekke med video. De valgte å la målet stå, selvom det var mange som mente det skulle blitt avblåst for høy kølle.

I spilleforlengelsen var det Dan Kissel igjen som satte vinnermålet for Stavanger Oilers som får med seg to poeng fra Grünerhallen.

BOXSCORE