Borte
Stavanger
STA

OT-tap mot Oilers igjen

(Grüner - Stavanger Oilers 2-3 EOT): Det lå an til tre poeng mot Oilers, men så kom en omdiskutert scoring som forlenget kampen.

Det var duket for ny kamp på Grünerløkka da Stavanger Oilers gjestet hovedstaden. Etter to poeng i Lillehammer sist, var det et selvsikkert Grüner-lag som garantert håpte på seier mot Oilers torsdag kveld.

Dessverre var det Oilers som kom best i gang. Den første perioden var generelt laber, og mest dominert av gjestene, og det første målet kom først etter kampens første utvisning. Tim Robin Johnsgård måtte sitte for hekting, og Bordson satte inn 0-1. De siste to minuttene av perioden hadde man et overtallsspill som dessverre endte uten scoring.

Midtperioden ble stor for Grüners del. Det skulle ta litt tid før målet kom, men etter midtveist av midtperioden så utlignet Petter Birkheim Andersen. Han ble assistert av Christoffer Gozzi og Marius Carho Hansen. Bare sekunder senere får Grüner et straffeslag som sistnevnte skal ta, og han setter pucken i mål. På 23 sekunder var kampen snudd favør Grüner.

Tredje periode så ut til å ebbe ut til tre poeng for Grüner, men så utlignet Dan Kissel på en måte som gjorde at dommerene måtte dobbelsjekke med video. De valgte å la målet stå, selvom det var mange som mente det skulle blitt avblåst for høy kølle.

I spilleforlengelsen var det Dan Kissel igjen som satte vinnermålet for Stavanger Oilers som får med seg to poeng fra Grünerhallen.