Borte
Grüner
GRU

Tap på Hamar

(Storhamar - Grüner 5-1): Etter en meget sterk 1. periode, ble det tyngre i midt- og 3. periode på Hamar.

En tynnslitt tropp dro til Hamar i håp om å ta poeng i den tredje kampen på rad, men det ville seg ikke denne søndags ettermiddagen. Storhamar ble et nummer for store denne gang.

Ulf Andersson ga hjemmelaget ledelsen, som for øvrig er andre gang bare at vi slipper inn kampens første denne sesongen, etter 13:15. Men frem til scoringen var vi det beste laget på isen, og hadde klart flest sjanser. Deriblant en i tverrligger fra Gozzi.

Midtperioden ble blytung. Thoresen, Zettergren og Salsten økte hjemmelagets ledelse til hele 4-0, og man kunne nesten begynne å legge fokus allerede på torsdagens bortekamp i Asker.

Tim Robin Johnsgård scoret vårt eneste mål, før Ahlholm satte spikeren i kista med 5-1 helt på tampen.