Borte
Lillehammer
LIL

Kjempet tappert mot Lillehammer

(Grüner - Lillehammer 1-3): Guttene på Grünerløkka viste noe helt annet lørdag ettermiddag enn torsdag mot Ringerike, men det holdt ikke helt inn til poeng mot et meget godt Lillehammer-lag.

Grüner var hjemme igjen i Grünerhallen foran 203 tilskuere etter tapet på Hønefoss torsdag. Guttene hadde en helt annen giv og selvtillit enn det vi så på torsdag, og viste i dag hva som bor i dem på en god dag.

Første periode var relativt jevnspilt med fem skudd til Grüner og ni til Lillehammer. Ingen scoringer og én utvisning gjør at det ikke er stort å skrive hjem om fra den første perioden.

Midtperioden ble mer interessant. Christoffer Gozzi, årets kaptein, fikk sin første scoring i Grüner-drakta. Det var spilt nesten 8 minutter i andre periode da Björlin og Sommer Nielsen fant Gozzi som rundet keeper og ga hjemmelaget ledelsen.

Saken fortsetter under videoen

Ledelsen holdt man i underkant av ti minutter da Frank Gymer utlignet for gjestene. Det var det siste nevneverdig som skjedde i midtperioden.

Tredje periode fikk en tung start da Spencer Humphries ga Lillehammer ledelsen 2-1 tidlig. Vi kom nære en utligning, men Frank Gymer økte til 3-1 med fem minutter igjen og Lillehammer holdt unna. ,

Neste hjemmekamp er torsdag 23. september kl 19:00 mot Manglerud/Star, men før det skal gutta til Stavanger for å møte Oilers.