Borte
Grüner
GRU

Raknet på slutten

(Ringerike - Grüner 7-2): Det som var en jevnspilt kamp lenge, endte opp som et sviende stortap i Hønefoss.

Grüner returnerte til ishallen der man rykket opp til det som den gang het GET-Ligaen (nå Fjordkraftligaen) med håp om å hente hjem sesongens første poeng. Det skulle vise seg å bli langt tøffere enn først antatt.

Kampen var faktisk ganske jevnspilt, med en svak Grüner dominanse de to første periodene. Ringerike var ekstremt effektive, og utnyttet alle overtallene de fikk.

Johan Eriksson satte den første pucken i nettet i dag midtveis i den første perioden, men Marius Carho Hansen utlignet for våre gutter litt over et minutt senere.

Effektive Ringerike

Midtperioden ble fryktelig tung for våre gutter i hvitt for kvelden. Vi hadde med oss et undertall fra første periode som Ringerike utnyttet seg av ved Perlini. Fire minutter senere setter Ringerike inn 3-1 før Näslund økte til 4-1. På dette tidspuntket hadde HockeyLive kun registrert fem skudd fra Ringerike, men det var nok til å score tre ganger.

Micha Sunnqvist reduserte for våre gutter midtveis i midtperioden etter at Morten Elverud hadde tatt en timeout.

Total rakning i siste periode

Vi kom best ut i tredje periode, flere farlige skudd, men Ringerike fortsatte å være ekstremt effektive. Syv minutter inn i tredje periode øker Fosse til 5-2, og helt på tampen satt de inn 6-2 og 7-2 da med henholdsvis 5-mot-3 og 5-mot-4. Skuddstatistikken i siste periode viste 6-6.

RINGERIKE - GRÜNER 7-2 (1-1, 3-1, 3-0)
SKUDDSTASTISTIKKEN: 28-25 (13-9, 9-10, 6-6)
UTVISNINGSMINUTTER: 8-14 (6-6, 2-2, 0-6)