• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Grüner
GRU

Sesongens første byderby

Torsdag reiser gutta fra Løkka til Manglerud for sesongens første byderby.

Torsdag kveld skal runde to av Fjordkraft-ligaen spilles, og vi reiser den korte veien opp til Manglerud for å kjempe om tre poeng.

Morten Elverud, lagets hovedtrener, tok en prat foran byderbyet.

Kampen mot Manglerud/Star er kamp to i en rekke på seks vi må spille på bortebane på grunn av oppussing inne i Grünerhallen, sist sesong gikk man hele sesongen uten en borteseier, og hva hadde vel vært bedre enn tre poeng på bortebane i et derby.

– Vi skal bryte en barriere, sier Elverud.

Om MS-Grüner – Vi har sett Manglerud/Star-Vålerenga, vi har analysert og føler vi er godt forberedt. Det som blir viktig for oss er å utføre vår egen plan, og vårt eget system, for når vi gjør det er vi gode. Det viste vi i fjor. Dette er noe vi må gjøre hele tiden, vi er helt avhengig av det, vi må krige og være taktisk smarte. Selvsagt går vi inn til kampen med tro på seier.

Om hva vi lærte i 19/20 – Løpet vi la opp funka. Vi ble bedre og bedre utover sesongen, og var nær formtopp foran kvalifiseringa. Vi har lært hvor godt forberedt vi må være til hver kamp, feil blir mye hardere straffet i Fjordkraft-ligaen.

Laget i 20/21 – Vi har mange unge gutter som er veldig spennende. Jeg er glad for at vi er en klubb som kan gi disse store talentene Fjordkraftliga-erfaring. Mange har tatt store steg i sommer, og er enda bedre enn sist sesong. Tror man kan glede seg til å se dem. Laget er totalt jevnere i år, sterkere totalt sett. Tempo er mye høyere på trening, men vi har ikke fått sett Erik Lindhagen på grunn av skade. Wassenius og Horrsell ser veldig spennende ut, men kan ta tid å få kjørt dem inn i laget. De blir bedre for hver trening.

Pre-season – Kjemi kan ta litt tid (angående en del nye spillere jour. anm.), vi mistet en del treningskamper på grunn av Covid, blant annet mot Vålerenga, så vi har ikke fått mye matching fra det øverste nivået i sommer. Vi vil nok trenge noen kamper på å finne tilbake til nivået og kjemien som vi avsluttet forrige sesong med.