• Hovedsponsorer

    Partnere

Søndag Søn 25 August Aug
Torsdag Tor 29 August Aug
Lørdag Lør 31 August Aug
Lørdag Lør 7 September Sept
Lørdag Lør 14 September Sept
Fredag Fre 20 September Sept
Søndag Søn 22 September Sept
Torsdag Tor 26 September Sept
Lørdag Lør 28 September Sept
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lørdag Lør 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lørdag Lør 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Søndag Søn 3 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Søndag Søn 17 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lørdag Lør 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lørdag Lør 30 November Nov
Torsdag Tor 5 Desember Des
Lørdag Lør 7 Desember Des
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Stavanger
STA

Tap på hjemmebane

Søndag kveld kom Stavanger Oilers på besøk i Grünerhallen for første gang på 17 år, det endte dessverre med 1-7 for Oilers.

Det skulle vise seg å bli tungt mot Stavanger Oilers søndag kveld, tross meget godt spill fra vår side. Det tok 4:33 før Gregory Mauldin satte inn 0-1 for gjestene. Det ble fulgt opp av 0-2 av Daniel Rokseth og 0-3 av David Morley. To av de kom i overtallspill for Oilers, som skulle vise seg å bli dødelig effektive i overtall denne kvelden.

Tommy Kristiansen økte til 4-0 i fem-mot-tre før Robin Olsen-Syversen reduserte etter 31:05. David Morley skulle få sjansen med straffeslag, men Grüners beste for kvelden Mikkel Wik sørget for at det ikke ble scoring. Midtperioden var nesten over da Gregory Mauldin satte inn sin andre scoring for kvelden.

En meget god Henrik Holm i Oilers-buret sørget for at vi ikke fikk med oss fler scoringer i midtperioden etter flere gode sjanser.

Den siste perioden ble mye jevnere, men overtallsspillet til Stavanger Oilers skulle vise seg å bli for sterkt denne kvelden. Mathias Trettenes og Tommy Kristiansen satte Oilers to siste til sluttresultat 1-7.

Mikkel Wik: - De var veldig bra i overtall
Mikkel Wik ble kåret til Grüners beste etter å ha vartet opp med flere supre redninger mot Oilers.

– Det er moro selv om vi går på et tap. Det er på en måte litt flaut også når du har fått syv bak og så hente bestemannsprisen, sier han.

– De er veldig bra i overtall. Det blir jo 1-2 i fem-mot-fem, men vi slipper inn fem i undertall, så det er noe vi må jobbe med.

Wik sier det er noe å lære og ta med seg videre fra en slik kamp.

– Vi lærer hvordan de beste gjør ting. Så da får vi se på det, og prøve å ta med oss det videre. Det er mange her som ikke har spilt i GET-Ligaen som får med seg erfaring. Du ser jo hvor mye bedre vi er i tredje periode enn den første.

Den uka som kommer så skal vi spille byderby mot Manglerud/Star og så kommer Storhamar til Grünerhallen. Wik er ikke i tvil om at M/S-kampen blir ekstremt viktig, ikke bare med tanke på ære, men også sluttspillsjanser.

– Det er jo der vi bør ta poeng for å eventuelt komme oss til sluttspill. Det blir en veldig viktig match. Så blir det tøft mot Storhamar, men nå som vi har fått den matchinga her så vi vet litt mer hvordan det kommer til å bli.

Grüner - Stavanger Oilers 1-7 (0-3, 1-2, 0-2)
Skuddstatistikk: 34 - 45 (8-16, 14-19, 12-10)
Utvisningsminutter: 12- 12 (4-6, 6-6, 2-0)

Kampstatistikk finner du på HockeyLive.