• Hovedsponsorer

    Partnere

Søndag Søn 22 September Sept
Torsdag Tor 26 September Sept
Lørdag Lør 28 September Sept
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lørdag Lør 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lørdag Lør 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Søndag Søn 3 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Søndag Søn 17 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lørdag Lør 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lørdag Lør 30 November Nov
Torsdag Tor 5 Desember Des
Lørdag Lør 7 Desember Des
Torsdag Tor 19 Desember Des
Lørdag Lør 21 Desember Des
Lørdag Lør 28 Desember Des
Søndag Søn 29 Desember Des
Søndag Søn 5 Januar Jan
Torsdag Tor 9 Januar Jan
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Grüner
GRU

Nesten comeback i 3. periode

(Stavanger Oilers - Grüner 6-4 (4-0, 1-0, 1-4): Vi kom nesten tilbake fra å ligge under 0-6, men det ble bare nesten. En tredje periode vi sent vil glemme.

Kampen i DNB Arena torsdag kveld startet rolig, og etter fem minutter var det fortsatt målløst mellom Stavanger Oilers og Grüner. Dessverre skulle utvisningene bli kostbare i DNB Arena.

Oilers setter sin første etter 05:55 i powerplay. Det samme skjedde med 2-0, 3-0 og 4-0. Den siste kom 10 sekunder før pausen. Det så ut til å bli en veldig tung kveld for gutta kledd i lilla for kvelden.

Til midtperioden tok man ut Jesper Ekeberg, og inn kom Mikkel Wik mellom stengene. Han fikk virkelig prøvd seg etter 10 minutter da Mathias Landrø ble sendt av isen med 5+video, og Wik holdt nesten nullen i et 5 minutter langt undertall. Magnus Hoff ga vertene 5-0, og det holdt ut perioden.

Så snudde absolutt alt
Så ble vi vitne til kanskje årsbeste av Grüner. Den tredje perioden vil ingen i Stavanger glemme med det første. Riktignok setter Klavestad inn 6-0 for Oilers, deres første utenom powerplay som er verdt å nevne. Men så....

Kristian Kucera gir Grüner det man trodde skulle bli et trøstemål etter assist fra Sebastian Skaar og Sean-Michel Sunnqvist. 40 sekunder senere økte Herman Sagfossen (Assistert av Kucera og Zounek). Plutselig var det kamp.

Når 9 minutter gjenstod reduserte Marius Carho Hansen i sin debut, og Jesper Öhrvall satte 4-6. Med 8 minutter igjen så var det plutselig håp om å sjokkere DNB Arena - mer enn man allerede hadde. På tampen fikk Grüner også to powerplays, men uten uttelling, som betyr at man går på et 6-4-tap. Men som sagt, ingen vil glemme den tredje perioden med det første.

Kampstatistikk finner du på HockeyLive.