• Hovedpartnere

Partnere

Endelig kom trepoengeren

(Grüner - Manglerud/Star 2-1): Det var duket for sesongens første byderby mot Manglerud/Star, og endelig ble det tre poeng igjen i Grünerhallen.

Etter to meget gode og jevne kamper mot Sparta og Lillehammer var det Manglerud/Star sin tur til å komme til Grünerhallen. Siden opprykket har byderbyet mot Manglerud/Star vært en av de kampene på kalenderen man virkelig putter en sirkel rundt datoen, det er alltid tette og jevne kamper, og det var ikke noe annerledes i dag.

For fjerde gang på fem kamper er det våre gutter som går opp i ledelsen også. Stian Thorbjørnsen setter pucken bak Lars Haugen etter bare 03:01 på klokka. En nydelig scoring og hans første i Grüner.

Samme mann var på pletten bare fem minutter senere. En nydelig pasning fra Charlie Björlin (se intervju under) finner Stian Thorbjørnsen som setter inn 2-0.

Saken fortsetter under videoen

Beklager lydkvaliteten i videoen, skal forbedres til neste gang

En målløs og rolig midtperiode ble etterfulgt av en nervepirrende tredjeperiode. På grunn av skader så hadde man bare to backpar tilgjengelig til kveldens kamp, og alle fire fikk virkelig testa seg i dag med godt over 30 minutter istid på et par av dem. Tross redusering fra Steffen Thoresen holder gutta hodet kaldt og drar hjem årets første trepoenger.

En trener som var meget godt fornøyd i dag var Morten Elverud. Han hadde dette å si om seieren.

– Dette var en meget fortjent seier, spesielt etter Stavanger Oilers-kampen. Det er veldig imponerende at vi bare 48 timer etter den kampen kommer hit og er så kompakte og disiplinerte. Jeg er veldig glad på guttas vegne. Det er så klart alltid deilig å få den første trepoengeren og kjenne at man er i gang.