• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Torsdag Tor 15 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Tirsdag Tir 10 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

Kort oppdatering før Varner Arena

Ny bortekamp i Varner Arena mot Frisk Asker torsdag 1/12 kl 1830. Vi henger fortsatt igjen med noen "delvise" etter sykdomsutbruddet, og kampene mot VIF og Storhamar har vært tøffe for oss med et par nye skader. Tross lite spillere har vi maktet å gjennomføre gode kamper tatt i betraktning den siste tidens utfordringer og vi regner med at en god Game-Plan fra vårt trenerteam gir Frisk Asker en utfordrende kamp.

Som nevnt har vi noen spillere på "dag til dag" vurdering etter sykdom, og vi håper å se Skuterud, Eliesen og Johnsgård tilbake i kamptroppen mot Frisk. Frøberg og Björlin er trolig fortsatt ute. Mtp skader er Kvål, Labori, Berg og Brenne Halvorsen ute. Dessverre har også Furusetspillerne Hashim, Riise og Uggerud pådratt seg skader, så innlån fra Furuset er begrenset. Vi ser intensivt etter nye spillere inn til troppen og forhåpentligvis finner vi alternativ/er på en lån-/leie-løsning for å snarlig kunne mønstre full tropp til kamp.

Frisk Asker har julepyntet Varner Arena til kampen og inviterer store og små til julestemning med gløgg, pepperkaker, klementiner og hockey. Vi håper å se noen Grünersupportere innimellom Askerfolket på tribunen.