Borte
Grüner
GRU

Sesongens første poeng

(Stavanger Oilers - Grüner 4-3 e.e.o): Grüner-gutta stilnet et DNB Arena da man gikk opp til 3-1, men det holdt dessverre ikke helt ut.

Grüner kom til DNB Arena uten poeng og som klar underdog, men i løpet av kampen så det ut som om det var Stavanger Oilers som var underdog. Grüner-gutta spilte fantastisk bra, kriget som bare det defensivt og så har man en fransk murvegg bakerst. Men det holdt dessverre ikke ikveld.

For tredje gang denne sesongen er det vi som tar ledelsen i kampen. Det var spilt bare 04:28 da Tim Robin Johnsgård satte inn pucken bak Partanen. Det skulle dog ta mindre enn to minutter før Berg-Paulsen utlignet for hjemmelaget.

Så stilnet gutta i sort og lilla hele DNB Arena. 04:51 ut i midtperioden gir Joachim Sommer Nielsen Grüner ledelsen nok en gang, og åtte minutter senere øker vi til 3-1 ved Christoffer Gozzi. Stavanger Oilers virket sjokkert over hva som foregikk. Grüner-gutta struttet av selvtillit.

Dessverre ble det tungt i tredje periode. To powerplay-scoringer for Stavanger Oilers helt på tampen av perioden sørget for at det ble 3-3 til ordinær tid, og i 3-mot-3 så var Stavanger Oilers hakket hvassere og satte inn 4-3.

Det ble et historisk første poeng i DNB Arena og spillemessig klar forbedring.

Neste kamp er en livsviktig hjemmekamp mot byrival Manglerud/Star torsdag 19:00. Billett kjøper dere i appen.