• Hovedpartnere

Partnere

Knuste MS i byderbyet

(Manglerud Star - Grüner 1-5): Det tok kanskje 50 minutter før første bortemål, men når det første kom så kom det godt.

Det var duket for sesongens andre byderby mot Manglerud, denne gang i garasjen. Et MS som står uten en trepoenger denne sesongen skulle opp mot et formsterkt bortelag som senest sist tok poeng mot Stavanger Oilers.

Det var en gammel kjenning i grønt som fikk den beste starten. Manglerud Star fikk straffeslag cirka fem minutter ut i kampen og Robin Olsen Syversen overlistet Quentin Papillon i målet. Det kom også til å bli kampens eneste scoring frem til de siste ti minuttene.

Kampen var oppstykket i mange utvisninger, og Manglerud Star hadde nok de største sjansene, deriblant tre i metallet. Quentin Papillon var i det umulige hjørnet ikveld. Han endte opp med 39 redninger.

Kveldens gullhjelmbærer Petter Birkheim Andersen fortsatte scoringsformen og utlignet for Grüner med ti minutter igjen. Par minutter senere og opptil flere utvisninger senere så scorer både Sander Frøberg og Trym Auren i løpet av 30 sekunder i fire mot fire.

Like etter har man en tre mot fem, men i dét man får spilt pucken ut av sonen kom Nicolai Eliesen som alene med Lars Haugen ikke gjorde noen feil og satte inn 1-4. Helt på tampen er det Stian Thorbjørnsen som setter 1-5 i et åpent MS-bur.

Det ble en festkveld til slutt for gutta fra Grünerløkka.